tiistai 20. huhtikuuta 2010

Pieni lahja vielä valmistui synttäripojalle!


Tällaisia olen ihaillut monissa blogeissa ja tiedän tällaisten myös olevan synttäripojan äidin mieleen.Siispä surauttelin vielä pienen lisäyksen syntymäpäiväpakettiin:


Se tulee myös sopimaan hänen huoneensa sisustukseen ihanasti!
Tässä on ainoastaan ruskearuudullinen kangas kierrätettyä(vanhaa pöytäliinaa).Loput on hankittu Eurokankaasta.Osa vanhempia,osa uudempia.Hempeimmät vaaleansiniset ovat itseasiassa jäännöspaloja tilkkupeitosta jonka tein päivänsankarille ristiäislahjaksi.
Lippuja on viisitoista joten nauha on pidempi kuin kuva antaa ymmärtää.Molemmissa päissä on nauhaa vielä sitomista varten.
(Pahoittelen että kuva on näin törkeän huono, yhdeksän aikaan illalla kun alkaa kuvailemaan niin jälki on sen mukaista..mm.tuo isopalloinen on oikeasti ihanan reipas tummansininen ja kuvassa näyttää melkein mustalta.Samoin tummanruskea on luonnossa melkein suklaanruskea.)

9 kommenttia:

  1. Tosi kiva, varmasti tykätty lahja!
    Mulla on työn alla tytön synttäreille samanmoinen ja olen koittanut huonoilla saksilla leikata kolmioita, vielä kun saisi kanttinauhan haettua, niin pääsisi ompelemaan!

    VastaaPoista
  2. Oi!! Miten ihana! Juuri tuota mä olen tietämättäni himoinnut! Sä se osaat:)

    VastaaPoista
  3. -Anni-: Hyvä vinkki on laittaa kaksi eriväristä kolmiota vastakkain,joten lippu on kaksipuoleinen.Väliin kaksipuoleista liimaharsoa(saa ihan perus kangaskaupasta) ja silitetään,sitten ei tarvitse kun reunat tikata ettei purkaannu.( Ja fiskarsilla on erittäin hyvällä hinta/laatusuhteella olevat kangassakset.n.kakskymppiä maksaa.)
    Emmi:Mä arvasin että sä himoitset !!!!!!Siksipä juuri tekaisinkin; en usko vielä piiperon avostavan juurikaan harmonista lippunauhaa :D :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos noora vinkeistä, ostan siis myös liimaharsoja ja taitaapa mulla jotain iinun kankaita säästössä niin toteutan sen toisenkin idean :)

    VastaaPoista
  5. Muuten, tuli tässä tänään mieleen, että meiltä puuttuu vaaleanpunainen trikoopipo. Löytyiskö sulta jotain kivaa vaaleanpunaista, josta vois pipasen ommella? Sellainen, mikä kävisi sekä cupcaken sydäntakin että ruskean haalarin kanssa..Siis joku ihan ohut, ei fleeceä eikä froteeta.

    VastaaPoista
  6. hmmmm.....eurokankaassa oli supersöpöä ohuen ohutta trikoota vaal.puna-valkoisena sekä pientä pilkkua että pienenpientä sydäntä :) :)

    VastaaPoista
  7. ooh..pilkkua pilkkua. Takin kanssa olisi ihan ylisöpö...Ja haalarin..:)

    VastaaPoista
  8. Ihana blogi sinulla, ensimmäistä kertaa täällä ja tulen ihan varmasti toistekkin :)

    VastaaPoista
  9. Emmi: Voin käydä huomenna kattomassa niitä pipokankaita,soittelen sit sulle.

    pikkukiiski:Kiitos kaunis ja samat sanat sinullekin,olen ihaillut sinun blogiasi jo pidempään mutta nyt tuli vasta liityttyä virallisesti lukijaksi:)

    VastaaPoista