sunnuntai 28. maaliskuuta 2010
Pahoittelen että tekstit tulee nyt kaikki tänne alas....vaatii vielä vähän hiomista
nämä bloggaustaidot....
Kolmessa ylimmässä kuvassa on ihana kummilapseni nro.4 jolle tein 5-vuotislahjaksi kuvassa näkyvän linnanneitomekon.Oli ensimmäinen prinsessamekkotekeleeni ja yllättävän helppo oli tehdä.
Kaavat piirsiin yhdestä vanhasta mekosta ja kankaina ihan eurokankaan joustava velourmainen trikoo,mitä lie.Olkapään pitsit vanhaa lakanan reunapitsiä.Mekkoon kuului myös erillinen tafti alushame.Kirpparilta löysin kultakengät täydentämään kokonaisuutta sekä tiara on kanssa ihan kaupasta (Ninja) ostettu.Oli mieluisa :)

Iloinen retrotakki on kuvassa ystävän tytön päällä ja menikin hänelle koekäyttöön kun eon ole ennen tuollaisia tehnyt ja mietin miten kestää tuo lakanakangas...
Että jos noita joskus myyntiin asti kehtaisi laittaa niin tietäisi ainakin kestääkö pidempään kuin yhden kartsareissun.......Niitä ihania kankaita onkin jo kertynyt moneen takkin...Tämän nallekankaan sain siskoltani kiitos vaan Riikka:)

Viimeisessä kuvassa muutamat joustofroteepipot jotka ompelin hetken huumassa;(innostuin noista nauhoista jotka sisko oli ostanut) pinkki ja turkoosi menikin siskolle ja ruskea kummilapselle nro.7 2-v lahjaksi.

Minäkin haluan blogata!!!!!!


 Kahden siskoni innoittamana ja pari vuotta muiden blogeja "stalkanneena" ajattelin rykästä oman yritelmäni kasaan......

 Eli luvassa luovuuden tuotoksia ommellen, neuloen, maalaten, piirtäen,askerrellen,valokuvaten. Kirpputori on myös rakas harrastus eli kirppispostauksiakin luvassa!