sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Viikonlopun viettoa

Viikonloppuna vietettiin aikaa siskon perheen kanssa .Olimme viettäneet Papan ja lasten isopapan hautajaisia ja tunnelma oli vähän haikea. 

Tässä kuvassa siskontyttö selittää eläytyen kuinka häntä oli säälitänyt kun pikkuveli oli päiväkodissa etsinyt pitkään yksin lapiota pimeässä pihavarastossa;"... se oli siellä ihan yksin ja vaikka kuinka pitkään.....ja siellä oli ihan pimeetä.."


Näyttää ihan kauhuleffan kohtaukselta mutta oikeasti tässä katsotaan peppi-videota ja käskin vaan että "halaa veikkaa niin otan kuvan " :) :)
Lähikuva 

Viikonloppuna vierailtiin porukalla myös kummilapsi nro.5:n luona ja toive oli, että kesätukka pitäisi saada. Siskoni on kysytty tukanleikkaaja kaveripiirissään ja niinpä ryhdyttiin hommiin.Käytiin ostamassa kunnon sakset ja minä istuin vieressä tukihenkilönä ja luin kirjaa.

Samalla juhlittiin nimipäiväsankaria kakkukahveilla.(huomaa hieno nimipäiväpaita)

Tässä kuva ennen parturointia:


Ja tässä melkein jälkeen.Viime nipsauksia vielä suoritetaan:

Kyllä tuli hieno tukka!

Hyvät irvistykset irtosi keväisillä rappusilla !Mikä se on näissä viisivuotiaissa ettei saa ottaa kuvaa paitsi silloin kun irvistää??(Oikeesti tältä viikonlopulta varmaan 30 irvistyskuvaa näiden kahden toimesta)

Sitten kirppis-osio: Saalis oli tältä viikonlopulta laihanlainen; Hölmö lastenkirja jossa oli kuitenkin vastutamattomat sisäkannet(0,50 e)Aion leikata kannet korteiksi.

Oikein mitään muuta ei löytynyt.Joitain vaatteita itselle ja kummilapsille mutta ei blogaamisen arvoisia.

Tuhoa jämälangat-projekti jatkuu....en tiedä mitä näistä tekisin...Isomman viltin vai pari pienempää.....vai rahin päällisen tai tuolinpäälliset?