perjantai 23. huhtikuuta 2010

Pilkkua, ruutua ja pääskysiä !

Maaninen ompelijatar surautteli taas vaihteeksi hamosen.Näin söpöstä yhdistelmää ei voinut olla toteuttamatta.Tämä on n. kokoa 86-92-104.(Pilkkukangas aitoa vintagea kirpparilta, ruutu eurokangas ja valk.lakana myös ek.Totesin että kaikki valkoiset kirppislakanani ovat liian paksuja tällaiseen keveään hamoseen.)
Valittelen taas mallin puutosta mutta kun ei sellaista omasta takaa ole...(Jos ei päälle kolmekymppistä karvaista miestä lasketa.....;))Yritän viikonloppuna lahjoa muutamaa ipanaa jos saisin ihan kuvia siitä miten istuu päällä.


Laitoin myös eilisiin pöksyihin takataskun.Tuli heti parempi.Mutta onko edelleen liian pyjama???

Sitten innostuin tuunailemaan kun ostin joskun puoli vuotta sitten kirpparilta  kivat housut siskontyttö Rauhalle.Ne olivat polvesta risat ja hinta 0,20 e.Näin niissä heti mahdollisuuden kun olivat muuten niin kiva malli.Tällaiset niistä sitten tuli:
(Huom!Vähän vaiheessa vielä....kuten näkyy nuppineuloista...linnut pitää ommella käsin kun on niin hankala paikka koneella ommella.)Aika mageet mielestäni :)Toivottavasti niiden uusi omistaja tykkää myös.
Nuo linnut on muuten yhdestä ihanasta topista leikattu jonka ostin aikanaan Valtterin kirpparilta ja se on ollut jo mulla ja siskolla käytössä.Eli todellista kierrätystä!!!