torstai 15. huhtikuuta 2010

Lakkeja ja takkeja!


Lakkeja jos jonkinmoisia on tullut ommeltua.Ajattelinkin näitä ihan myyntiin asti tehdä kun onnistui lukuisien kokeilujen jälkeen hyvä malli.Tai parikin erityylistä mallia.
Kuvista ensimmäisissä, joissa on muuten mallina ihastuttava kummilapsoseni nro6 ; on pussimallisempi lakki joka on tehty vanhasta pöytäliinasta.Se on kokoa n 52-54 cm.
Edit:Hatuilla on hintaa 19 e kpl.(Ja ylimmän kuvan hattu on myyty!)
Alemmassa kuvassa oleva ruskea lippis on ihan perusmalli, kuvassa oleva on n kokoa 46-48 cm.
Alimmaisessa kuvassa oleva lakki on myöskin vanhaa pöytäliinaa ja ihan perusmalli.(Myös mallille aavistuksen pieni eli n.kokoa 50cm.
Laitan tarkempia kuvia myöhemmin lisää; kaikissa lakeissa on vuorikaistale hatun reunassa sisäpuolella ja samaa kangasta lipan sisäpuoli.(Pari kuvaa aiemmassa postauksessa.)


Joustofroteepipoja on myöskin vielä mahdollista saada joissain väreissä.Hinta 14 e ja nauhan saa valita mieleisensä.(niitä on punahilkasta robotteihin :))


Kankaitakin pengottiin ja järjesteltiin siskon kanssa ja tässä osa niistä.Näistä ajattelin mekkoja, takkeja ja lakkeja nyt ainakin ommella.Housujakin on suunnitteilla puuvillasta ja pellavasta,noista kankaista tulisi taskua ynnä muuta tehostetta.Tarkoitus olisi kuitenkin käyttää pääasiassa kierrätyskankaita ja kaikki kuvissa näkyvät kankaat ovatkin sellaisia.
Tavoitteena olisi että voisi itse valita kankaat ja tietenkin koon eli mittatilauksella saisi mieleisensä.Kuten näkyy niin kankaita on joka makuun; on rempseää retroa ja romanttista kukkaa :)
Tässä ensisilmäys tämänhetkisiin kankaisiin, laitan tarkempia kuvia kangaskohtaisesti jos kiinnostusta ilmenee:)


Tästä takista oli vielä pakko laittaa kuvia kun sain mallinkin lahjottua (purkalla!)
Tämä takki on jo myyty mutta samantapaisia sekä myös alimmassa kuvassa näkyvän takin tyylisiä takkeja teen myös tilauksesta.
Tässä siis vakosamettia ja vuorina ihan trikoota, näppärä kesätakki :)
Ja hiippahuppu tietysti :D

Tässä siis retrotakki jonka tein aikaisemmin (myöskin tilauksesta.)