tiistai 13. huhtikuuta 2010

Vapaa aamupäivä

Hylly/naulakko pääsi vihdoin paikalleen keittiön seinälle ja osa peltipurkkikokoelmasta näytille.

Hylly on äitini ullakolle jostain kulkeutunut ja kuulemma oli mulle varattu :) Ihana isäpuoleni sen vielä kunnosti sen ja laittoi kiinnitysraudat ja ihana avokki laittoi sen eilen illalla seinään.Sitä on nyt tämä aamu sitten ihailtu.

Purkit ajan saatossa ajautuneet kirppareilta, hinnat 0,50e-5,50e kpl.Osasta en edes muista palkonko maksoi. 


Myös pöllötaulu saatiin vihdoin ripustettua.(Molemmat kirppikseltä 15 e kpl ilman kehyksiä tietty)
Neulottuakin tuli hieman...Näin siinä käy kun ei malta käyttää jämälankoja jämälangoille tarkoitettuihin tarkoituksiin .......alanpa tekemään lapasia joihin tämä lanka ei tietenkään voi riittää...!!No teen noihin kärjet jollain toisella langalla; ei se käyttömukavuutta haittaa :)

Ja pikkumiehen takki valmistui vihdoin!!!!!!!Tätä tehdessä ei ollut oikein onni myötä, tuntui että purkasin enemmän kuin ompelin..no sitä saa mitä tilaa(eli kun päättää taas kerran tehdä niillä kuuluisilla omilla kaavoilla..) Saumurikin teki lakon ja odottaa nyt huoltoon pääsyä.

Näistä kuvista ei nyt kovin hyvin saa käsitystä tuosta takista mutta laitan lisää kuvia sitten kun se on omistajansa päällä.

Tässä oli siis materiaaleina Eurokankaan palalaarista turkoosi pehmeä ja ohuehko vakosametti sekä vuorena marimekon punaista pallotrikoota.Sienikuvioinen nauha Skräpteekki ja vetoketjukin Eurokankaasta.
Takista toivottiin lyhyempää mallia joka sopisi farkkujen kaveriksi ja resorit myös toivottiin.Resoreiden kanssa oli myös eniten vaikeuksia mutta lopputulos on erityisen söpö kartsatakki :)