tiistai 6. huhtikuuta 2010

Kirppuja ! (ja ompelujuttuja)

Nämä aarteet löysin tänään kirpparilta. Käsin kirjailtuja pyyheliinoja, jotka on nimikoitu ; Amalia, Olga, Ilmi .     Ja niin tarkkaa työtä ja hyvässä kunnossa ja kokonaista 1-1,50 e kpl.

Myös tuo alempi sinivalkoinen kudottu pöytäliina oli tämänpäiväinen löytö; 3 e todella siisti ja tulee ihan pöytäliinakäyttöön. 

 Pöytäliina(0,50), tahrainen mutta menee pikkuompeluksiin.Kaksi keskimmäistä on molemmat puolihameita(3 e kpl ; kiskurihinta fidalla yllätys yllätys! mutta olin kankaita etsimässä ja näissä oli aika paljon kangasta molemmissa), menevät myöskin paloiksi pienempiin juttuihin.Lakana(1,80) tilkkutöihin.


I-h-a-n-a ruusupurkki(5,50 e oli kyllä kipurajalla mutta niin kaunis!); peltipurkkeja aina tarvitaan! Nappipurkiksi vaikka.Tätä hurmaavaa neulontakirjaa/vihkoa( 2 e) en voinut vastustaa.Vuodelta -51.Näitä tulee niin harvoin vastaan


Ihastuttava täkki siistissä kunnossa (4e) Värit kuvassa ovat hieman haaleat; todellisuudessa keltainen on tosi valovoimainen tumma keltainen :)
Näitä vanhoja äitiyspakkauksen leluja kun tulee vastaan on pakko ottaa talteen kuljeksimasta(0,20e kpl)
Sitten ompelinkin hieman; ja miten siinä aina käy niin että kun on into kovimmillaan ja kaikki kankaat valmiina ja hirveästi ideoita niin sitten se saumuri kosahtaa........??

Onneksi on tuo ompelukone; sillä sitten ompelin, hitaasti mutta varmasti ja voin vaan todeta, että on se vaan hidasta hommaa kun on tottunut saumurilla paukuttamaan......


Hattuja siis; pari kappaletta nyt kokeeksi. Pari koepäätä nyt tarttisin....

Tässä orvokki-henkisessä hatussa on käytetty vanhaa pöytäliinaa ja vuorina vanhaa mekkoa.


Tämä pienempi hattu syntyi ruskeasta mistälie-kirpparikankaasta ja vuori on mummon vanhoista mikroshortseista.....:D(Siis pesty tietty 60 astessa) :D :D