torstai 22. huhtikuuta 2010

Vapaapäivä=ompeluspäivä

Tänään oli vapaapäivä ja pyhitin sen ompeluhommille.Ajattelin kokeilla simppelimpää puolihamosta tehdä, ja mulla onkin ollut jemmassa jo pidempään ihan loistava ohje,http://www.dana-made-it.com/2008/07/tutorial-market-skirt.html.
Tätä ohjetta käytin lähtökohtana ja lisäsin hieman kankaan leveyttä röyhelöisemmän vaikutelman aikaansaamiseksi.(En nyt jostain syystä saa kuvaa latautumaan oikeinpäin, mutta  kai siitä näinkinpäin jonkin käsityksen saa...
Kankaat kirppikseltä.vanhaa lakanaa ja pöytäliinaa :) Pojille ei ole tullutkaan pitkään aikaan ommeltua oikeen mitään, niin koitin nyt kokeilla tuollaisia puuvillaisia pussihousuja.Kaava on JUJU-kirjasta pussihousun kaavasta mukailtu ja kangas paksua pyyheliinapuuvillaa.
Vyötärökaistale ja lahkeensuut on samaa ruskeaa ruutua jota hameessakin.
Näistä tuli kyllä ihan kivat pehmoiset kesäbyysat, mutta mietin onko liian pyjamahousumaiset?Olisin kiitollinen  mielipiteistä .Mietin,olisikos jotkut kivan malliset taskut piristäneet pöksyjä?
(Nämä ovat siis n. kokoa 92 cm ja vajaamittaiset)
 Jätetään herkkupalat lopuksi,eli tällaisia aarteita kaivelin esiin ja mallailin tänään.Yksi kankaista on vielä pesun jäljiltä kuivumassa, mutta huomenna paljastuu mitä söpöä näistä on syntynyt :) :) :)