tiistai 2. marraskuuta 2010

Pienet kirput ja ajankohtaista



Tuli piipahdettua Fidassa.
Mikä siinä paikassa on, kun sieltä ei voi lähteä ilman ihanaa täkkiä?
Siis joka kerta !
Tällä kertaa löytyi myös ihanat vanhat joulukoriste-kävyt <3

Täkki 5 e,
Kävyt 0,50 e kpl.


Alemmat kuvat tekevät täkin värille enemmän oikeutta, 
se on ihan mielettömän kaunis !
Näen sen jo mielessäni keväällä valkoisen pinnasohvan päällä <3

Pukinkonttiinkin on ahkeroitu jo kaikenlaista ;)
Kiitos Siiri vielä langoista, viimeisiä viedään !



Ja sitten muuta ajankohtaista, eräs suurimmista haaveistani on toteutumassa,
pikemmin kuin olisin voinut kuvitella....... 


 <3 <3 <3



4 kommenttia:

  1. piti jo eilen kommentoida mutta tämä ei jostain syystä antanut. Tuo täkki on ihana, meillä on samanlainen :) ja nuo kuusenkäpykoristeet on aina yhtä suloisia ♥

    VastaaPoista
  2. ihana täkki! pitäsiköhän tulla kiertämään ne hämeenlinnan kirpparit, kun tuntuu että sillä on aina niitä löytöjä vaikka kuinka ;)
    voisin tuoda sulle lainaan tuire kaimion koirakirjan, meillä on se pentukirja, mutta iso osa sen asioista sopii kyllä yhtälailla aikuiseen, ja sitä voin kyllä suositella! meidän pikkuprinsessa kasvatetaan aikalailla kaimion opein :) mitä tykkäät tosta cesar milanista? meidän koirakoulun kouluttaja lyttäs sen täysin ainaki rangaistusten osalta, miltä sen jutut on sun korvaan kuulostanu, kun oot sitä lukenu?

    VastaaPoista
  3. Joo! Lukisin mielelläni Kaimion kirjan !
    En oo vielä päässyt Milanin kirjassa rangaistuksiin asti mutta muuten on kyllä mun ajattelutapaan sopivia juttuja siinä paljon.Siinä lähtökohtana on, että annetaan koiran olla koira,ja ongelmana on nykypäivän koirien liika inhimillistäminen.Laumanjärjestyksen tärkeys on myös yksi pääpointti, että ihminen on ehdoton laumanjohtaja.On kyllä kiinnostava kirja.Paljon tietty itsestäänselvyyksiäkin.

    VastaaPoista
  4. tos laumanjohtaja jutus oon kyllä niin samaa mieltä.. lähinnä milanilla kai on aika kovat otteet mikä on se mikä pistää silmään.. jos oot vaikka joku viikonloppu rmk ni voisin kirjan sulle tuoda, nyt ollaan huomenna tulossa ja lähetään lauantaina sit ruotsin risteilylle, maanataina tullaan malla hakee lopelta..

    VastaaPoista